Meny

 

Små- och mellanrätter

 

Vitlöksbröd med auberginekräm

(Garlic bread with eggplant cream)

59:-

 

Burrata (= krämig fylld) mozzarella bruschetta

(Burrata (= creamy filled) mozzarella bruschetta)

97:-

 

Toast Skagen på räkor, toppad med löjrom

(Toast Skagen, prawn mix and roe)

139:-

 

 

Vitlöksfrästa tigerräkor(vildfångade), chili- koriandersallad, limedressing

(Garlic fried tiger prawns(wild caught), chili- coriander salad and lime dressing)

109:-

 

Liten råbiff, klassiska tillbehör, Dijonsenapscreme fraiche

(Small beef tartare, condiments, with Dijon mustard creme fraiche)

125:-

 

Bookmaker toast (biff, pepparrot o äggula)

(beef, horseradish and egg yolk on toast)

149:-

 

 

 

 

 

Från hav och land

 

 

Grillad röding, syrade grönsaker, dillmajonnäs och färskpotatis

(Grilled char, pickled vegetables, dill mayonnaise and new potatoes)

219:-

 

 

Kalvköttbullar, gräddsås, potatismos, rårörda lingon, pressgurka

(Meatballs of minced veal, cream sauce, mashed potatoes, cucumber and lingonberries)

187:-

 

Harvest Cheeseburger, coleslaw, sambal-aioli och pommes

189:-

 

 

Råbiff, klassiska tillbehör, Dijonsenapscreme fraiche o pommes

(Beef tartare, condiments, with Dijon mustard creme fraiche and chips)

198:-

 

 

Grillad biff, bearnaisesås, grillad tomat och pommes frites

(Grilled beef, béarnaise sauce, grilled tomato and chips)

249:-

 

 

 

Vegetarisk

 

Vegetarisk burgare med halloumi, marinerade grönsaker,

sambal-aioli, coleslaw och pommes frites

(Veggie Burger (halloumi cheese))

188:-

 

Ofta en vegetarisk rätt på tavlan

(Often a vegetarian dish on the blackboard)

 

Side orders

Pommes frites med sambal-aioli 59:-

(Chips with sambal-aioli)

Blandsallad (Mixed salad) 49:-

Sambal-aioli 10:-

Bearnaisesås 15:-

 

 

 

Dessert

 

Sticky toffee pudding (ooh la la) med vaniljglass

(with vanilla ice cream)

85:-

Crème Brûlée med smak av citrongräs

(with the taste of lemongrass)

84:-

 

 

Oftast har vi även ´kvällens rätt´ på tavlan!

Most nights we have ´tonight´s´ special´ on the blackboard!

 

 

 

HARVEST HOME